Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Jemná smetanová omáčka s vejcem na tvrdo a vařenými bramborami, kterou ocení nejen vegetariáni, ale všichni, kteří milují chuť kopru. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Vepřová pečeně se smetanou, na kořenové zelenině. Omáčka je dochucená divokým kořením a hořčicí.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Ostřejší krkonošské jídlo, které musí vyzkoušet každý labužník pikantnějších jídel. Na nudličky nakrájené vepřové maso dochucené chilli a podávané se smetanovou omáčkou. Neotřelá kombinace pikantního vepřového masa a jemné smetanové omáčky s paprikou si zaslouží pozornost všech jedlíků.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Plátky z krůtího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Tepelně upravené maso, které stačí ochutit podle vlastní chuti a podávat s přílohou.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. NÁŠ TIP! Ochutnejte další tradiční jídla a krkonošské speciality jako například Jelení ragú. Polévka je vhodná také pro děti a vegetariány.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Pikantní kuřecí křídla ve vlastní šťávě na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštění doma i na pobytu v přírodě, pokrm je možné konzumovat i za studena.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Silný vývar z kuřecího masa s kořenovou zeleninou. Pokrm je vyroben z kvalitních surovin od prověřených dodavatelů, bez lepku, bez přidaného cukru, mléka a škrobu.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Vepřové koleno se dá konzumovat i za studena, nebo za tepla, nejlépe na grilu, kde stačí cca 10 až 15 minut k prohřátí a vytvoření výborné kůrky.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostřejší omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Jemně mletá pasta z čerstvých mrkví, lískových ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Jemně mletá pasta z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek. SLOŽENÍ jablka (35 %), voda, ovesné vločky (10 %), vlašské ořechy (7 %), rozinky (5 %) (rozinky, slunečnicový olej), skořice, sůl.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Vepřový závitek plněný klobásou, sýrem a vejcem v omáčce s cibulkou, dochucený hořčicí.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Pohanková kaše nejen výborně chutná, ale je i zdravá.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule, promíchané s quinoou. Hotové jídlo ve dvou sáčcích. SLOŽENÍ quinoa (17,5 %), papriky, rajčata, lilek, cuketa, cibule, sůl kamenná, česnek, provensálské koření, pepř.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Křehké nudličky hovězího masa s okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled. Komplet Menu. Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné pro rychlou přípravu přílohy k hlavnímu jídlu.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Sladká kaše z rýže a rozinek s kokosovým mlékem.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Zadní hovězí plátek potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů. Výpek lze použít jako základ omáčky.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Plátky hovězího masa dušené na cibulce, omáčka je doplněna kousky vařeného vejce.
můžete mít 6.6. - 10.6.