Cena
Dostupnost
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kousky z kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Uvařené maso vhodné k rychlé přípravě jídla. Stačí uvařit těstoviny či jinou přílohu a přidat zeleninu podle vlastní chuti. Bez alergenů a lepku vždy připraveno ve Vaší spižírně!
můžete mít 17.6. - 19.6.
Segedínský guláš je připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem.
můžete mít 17.6. - 19.6.
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
můžete mít 17.6. - 19.6.
Sytá polévka s čočkou, cibulí a česnekem. TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY, VEGAN, VEGETARIAN Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek z geneticky nemodifikovaných surovin (NON GMO) od lokálních dodavatelů z České republiky.
můžete mít 17.6. - 19.6.
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí
můžete mít 12.6. - 13.6.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou omáčkou z restované cibule a taženého vývaru, která je doplněna kousky vařených vajec. Dobře chutná s rýží.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Hovězí maso nakrájené na nudličky, v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Nechte se okouzlit chutěmi jihovýchodní Asie. Směs masa, pórku, papriky, rajčat, žampionů, cibule a čínské houby s chilli. Exotická směs zeleniny a krůtího masa si najde své milovníky.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Plátek libového vepřového masa v jemné smetanové omáčce, která připomíná chuť svíčkové na smetaně.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné smetanové omáčce s čerstvými žampiony restovanými na másle. Výborně chutná s rýží nebo těstovinami.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem a limetkou.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Sladká kaše z rýže a rozinek s BIO kokosovým mlékem. Rychlá snídaně nebo svačinka plná chuti.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik. Výborné jídlo pro chalupáře a chataře, které vás opravdu zasytí.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
můžete mít 12.6. - 13.6.