Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Toto zajímavé pesto ze sušených rajčat je vyráběno podle původního italského receptu a dodá pokrmu krásnou barvu a výraznou chuť sladkých zralých račat. Dochuceno je bazalkou a petrželkou. Pesto rosso používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Toto výběrové pesto je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem ořechů a čerstvé bazalky. Dochuceno je pravým parmezánem, ovčím pecorinem a trochou česneku. Pesto siciliano používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Toto výběrové pesto je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem čerstvé bazalky. Dochuceno je piniovými oříšky a vlašskými a kešu ořechy. Pesto verde používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Písmenka jsou velmi oblíbeným tvarem těstovin do polévky zvláště u malých dětí. A co teprve, když jsou různobarevná! Tato písmenka jsou barvena pouze sušenou bio zeleninou.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tyto pohankové špagety z evropské bio pohanky jsou zajímavé z mnoha důvodů. Mají výtečnou chuť do oříškova a po uvaření do al dente jsou výbornou alternativou k pšeničným těstovinám.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Základem této pomazánky jsou mandle a mléko, ale nedostižnou a nepopsatelnou chuť jí dodávají tonka boby, kterým se také říká mexická vanilka. I malé množství tonka bobů dodá velmi příjemnou vůni, kterou stojí za to alespoň jednou ochutnat.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tato celá loupaná rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si rajčata uchovávají přirozenou chuť, zvýrazněnou naložením do šťávy z rajčat.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tato loupaná na velké kusy krájená rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si rajčata uchovávají přirozenou chuť, zvýrazněnou naložením do šťávy z rajčat.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Na výrobu tohoto protlaku byla použita rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Na výrobu tohoto protlaku byla použita rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Na výrobu tohoto protlaku byla použita rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Jemná „mléčná“ čokoláda, která místo mléka obsahuje sušený rýžový sirup, a je tudíž vhodná i pro vegany. Je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tyto přirozeně bezlepkové špagety jsou vyrobeny z italské rýže, jsou vhodné pro bezlepkovou dietu (pro celiaky) a slouží jako bezlepková náhrada klasických těstovin z tvrdé pšenice.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tyto přirozeně bezlepkové spirálky jsou vyrobeny z italské rýže, jsou vhodné pro bezlepkovou dietu (pro celiaky) a slouží jako bezlepková náhrada klasických těstovin z tvrdé pšenice.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Křupavá sezamová cukrovinka, která obsahuje 50 % sezamu a sušenou třtinovou šťávu Rapadura. Tento přírodní „pracukr“ dodá lehce karamelovou chuť.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Směs luštěnin ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Jsou výborné do polévek, zeleninových a masových směsí, mexických pokrmů a salátů.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Celozrnné špagety RAPUNZEL z tvrdé pšenice se nelepí a nerozvářejí a mají příjemnou ne výrazně „celozrnnou” chuť. Používáme je proto jako klasické těstoviny z bílé mouky z tvrdé pšenice. Chceme-li zvýraznit přirozenou chuť celozrnných těstovin, volíme omáčky s méně výraznou chutí.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Sdružení Alce Nero, italský výrobce těstovin značky RAPUNZEL, pěstuje samo veškerou špaldu a převážnou část tvrdé pšenice pro výrobu svých těstovin. Zbytek pšenice je vykupován od biofarmářů z regionů Umbrie, Pulie a Toskánsko a těstoviny tak mají čistě italský původ.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Spirálky jsou nejrozšířenějším tvarem těstovin a díky jejich tvaru na nich dobře ulpívá omáčka. Celozrnné spirálky RAPUNZEL z tvrdé pšenice se nelepí a nerozvářejí a mají příjemnou ne výrazně „celozrnnou” chuť. Používáme je proto jako klasické těstoviny z bílé mouky z tvrdé pšenice.
můžete mít 30.5. - 31.5.
RAPADURA se vyrábí původním tradičním způsobem zahušťování třtinové šťávy až do úplného odpaření vody bez odstranění třtinové melasy. Vyniká příjemnou karamelovou chutí a je vhodná na pečení a vaření, ke slazení desertů, kávy a čaje.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Praktické šetrně sušené pekařské droždí bez lepku, které je kultivováno na substrátu z bio obilí. Bez použití chemických živin, emulgátorů a regulátorů kyselosti! Obsah sáčku postačuje na 500g mouky (= ½ kostce čerstvého droždí).
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tzv. tahini je čistá nesolená pasta z mletých sezamových semínek. Je oblíbené v makrobiotické kuchyni, používá se ve veganské pomazánce hummus a hodí se do většiny pomazánek na bázi vařených luštěnin.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tzv. tahini je čistá nesolená pasta z mletých sezamových semínek. Je oblíbené v makrobiotické kuchyni, používá se ve veganské pomazánce hummus a hodí se do většiny pomazánek na bázi vařených luštěnin.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tato mléčná čokoláda má vysoký obsah kakaa a od běžné mléčné čokolády se liší nižším obsahem cukru a jedinečnou hořko mléčnou chutí, která připomíná pravou horkou čokoládu (nápoj).
můžete mít 30.5. - 31.5.
Rapunzel patří mezi největší prodejce biopotravin v Evropě. Pomocí vlastních projektů v zahraničí zajišťuje špičkovou kvalitu a přesnou znalost původu surovin.