Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ato Dukale je farmář, který zároveň spravuje několik mycích a sušících stanic v regionu Sidama. Tento lot pochází ze stanice ve stejnojmenné vesnici, která se nachází v nadmořské výšce 1950 m v krásném prostředí s ideálními podmínkami pro pěstování.
můžete mít 4.6. - 5.6.
V La Bohème jsme vytvořili espresso směs Celebration, která odráží radostné okamžiky života a oslav s blízkými.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Tato káva zpracovaná suchou metodou je neuvěřitelně vyvážená. V šálku ucítíte sirupovité tělo s jemnou citronovou aciditou a s chutí melasy, zázvoru, černého rybízu a jasmínu. Oblast Guji má neuvěřitelně čistý, nedotčený půvab a velmi srdečné a otevřené lidi.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Zen Decaf je naše jednodruhová organická káva bez kofeinu pražená pro přípravu filtrovaných káv. Tato káva je byla zbavena kofeinu pomocí přírodního Mountain Water Process. Očekávejte šťavnaté tělo a tóny černého rybízu, melasy a vanilky. Ideální pro pro milovníky večerního šálku kávy.
můžete mít 4.6. - 5.6.
V La Bohème Café jsme se snažili vytvořit směs, která svou úžasnou vyvážeností, sladkostí a dochutí vyhoví každému. Nyní, po letech experimentování se složením a recepturami, můžeme s jistotou říci, že jsme svého cíle dosáhli. Espresso směs Bohème vám poskytne jemné a sladké espresso pro každý den…
můžete mít 4.6. - 5.6.
Čaj z promyté cascary z odrůdy geisha. Jemný sladký šálek s příchutí zralých fíků, jahod a lesního medu.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Káva je zpracována v prací stanice v Alto Alegre, což je tradiční oblast pro pěstování kávy ve vysoké nadmořské výšce. Ideální podmínky pro pěstování dávají kávě vysoké kvality čistou a krémovou chuť mléčné čokolády, doplněné jemnými tóny šťavnatých broskví, vanilky a karamelu.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Představujeme vám inovativní způsob, jak si užívat lahodnou kávu na cestách – naše nové výběrové kávy v podobě sáčků Drip to go! Naše brazilská káva Caconde je zpracovaná suchou metodou Alto Alegre v Caconde.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Představujeme vám inovativní způsob, jak si užívat lahodnou kávu na cestách – naše nové výběrové kávy v podobě sáčků Drip to go! Naše etiopská káva Bombe. Anaerobně fermentovaná káva z prací stanice Ato Dukale v Sidamě.
můžete mít 4.6. - 5.6.
V La Bohème Café jsme se snažili vytvořit směs, která svou úžasnou vyvážeností, sladkostí a dochutí vyhoví každému. Nyní, po letech experimentování se složením a recepturami, můžeme s jistotou říci, že jsme svého cíle dosáhli.
můžete mít 4.6. - 5.6.
V La Bohème Café jsme se snažili vytvořit směs, která svou úžasnou vyvážeností, sladkostí a dochutí vyhoví každému. Nyní, po letech experimentování se složením a recepturami, můžeme s jistotou říci, že jsme svého cíle dosáhli.
můžete mít 4.6. - 5.6.
S Mauriciem spolupracujeme již několik let a je pro nás velkou ctí, že jsme ho mohli přivítat na cuppingu v naší kávové laboratoři a že můžeme vybranou kávu z jeho farmy nabízet v kavárnách La Bohème. Odrůda Marsellesa zpracovávaná suchou metodou se nejprve suší na tzv.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Tato vyvážená směs káv z Kolumbie a Etiopie je ideální pro přípravu espressa. Káva byla zbavená kofeinu pomocí přírodního Mountain Water a CO2 procesu, bez použití chemických látek a s nízkou kyselostí. Očekávejte plnou chuť hořké čokolády, šťavnatých třešní a pražených vlašských ořechů.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Hořká verze naší skvělé horké čokolády z kakaových bobů z Papuy-Nové Guiney. Krémová hladká čokoláda doslova přetékající chutí pražených lískových oříšků, a sušeného ovoce s medovou sladkostí a lehkou kořeněností černého pepře.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Družstvo Koerintji Barokah Bersama má 320 členů, které pěstuje kávu na úpatí hory Kerinci na ostrově Sumatra, jedné z aktivních sopek v Tichomoří. Sopečná půda je díky historii erupcí úrodná, bohatá na živiny a vytváří zelenou různorodou krajinu.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Družstvo Koerintji Barokah Bersama má 320 členů, které pěstuje kávu na úpatí hory Kerinci na ostrově Sumatra, jedné z aktivních sopek v Tichomoří. Sopečná půda je díky historii erupcí úrodná, bohatá na živiny a vytváří zelenou různorodou krajinu.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Sdružení farmářů pro lepší kávu Asman Arianto, zakladatel družstva Ribang Gayo Musara, vnímal obtížnou situaci ve svém regionu, kde mnoho malých farmářů nedostávalo spravedlivou odměnu za svou práci a nemá tak možnost investovat do svých farem.
můžete mít 4.6. - 5.6.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Tato směs je určena pro milovníky tradiční kávy Mocha Java, ale na rozdíl od klasické směsi se skládá ze 100 % Arabiky. Ideální jako klasické bohaté a sladké espresso bez nežádoucí hořkosti, ale stále dostatečně tmavé, aby po přidání mléka skutečně zazářilo.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Tato směs je určena pro milovníky tradiční kávy Mocha Java, ale na rozdíl od klasické směsi se skládá ze 100 % Arabiky. Ideální jako klasické bohaté a sladké espresso bez nežádoucí hořkosti, ale stále dostatečně tmavé, aby po přidání mléka skutečně zazářilo.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Intenzivně sladká káva plná chutí, hlubokých a bohatých tónů tmavého rumu, krvavého pomeranče a ovocnosti červených hroznů. Komplexní chutě vám poskytnou skvěle chutnající filtrovanou kávu nebo funky a šťavnaté espresso.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Česká pražírna a kavárna, která sdružuje kávové odborníky a pěstitele kávy z celého světa. Poprvé jsme si podali ruce s kávovým farmářem v roce 2003. Káva je vášní, které jsme zasvětili náš život a staráme se o to, aby zákazníci La Boheme Cafe ochutnali ty nejkvalitnější jedinečné kávy ze všech koutů světa.
Srdcem i duší La Boheme Cafe je Charles Fleer, kávový průkopník, který velkou část roku cestuje mezi Afrikou, Střední a Jižní Amerikou, aby pro vás vybral tu nejlepší kávu. Je jedním ze členů poroty kávových soutěží mezi farmáři a stará se o to, aby vaše káva byla perfektní od samého začátku své cesty od farmáře až k vám.