Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Modrý Thompson jsou velmi tmavé rozinky, které jsou výborné pro přímou konzumaci a do různých stolních směsí. Byly sušeny na slunci a jsou nesířené, což znamená, že nebyly konzervovány oxidem siřičitým či siřičitany.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Kanabisky jsou celozrnné sušenky plné konopných a lněných semínek, slazené přírodním třtinovým cukrem a melasou. Ta dodá nejen sladkost, ale také specifickou chuť cukrové třtiny. Sušenky jsou ovoněny tajnou směsí koření :-).
můžete mít 31.5. - 3.6.
Lehounce nasládlé bezlepkové křupavé plátky s kaštanovou moukou, která jim dodává typickou chuť pražených kaštanů. Tyto praktické křupavé chlebíky jsou skvělé na výlet, pod stan, nebo pro případy, kdy doma není čerstvé pečivo.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Banány byly namočeny do vodného roztoku třtinového cukru s medem a osmaženy na kokosovém oleji do křupava. Tato vydatná sladkost je vhodná jako malá svačina, k doplnění energie po sportu nebo jako součást stolních směsí oříšků a sušeného ovoce. Pozor však na vyšší obsah tuku.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Sušený a najemno mletý česnek používáme jako koření, není-li po ruce česnek čersvý – například k dochucení polévek, omáček, dušené i pečené zeleniny nebo do pomazánek. Určitě se bude hodit i milovníkům grilování.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Výborné bezlepkové křupavé plátky s 15 % pohanky, kukuřicí, hrachem, cizrnou a rýží, lehce dosoleny a dochuceny cibulí. Vynikající chuť nejen pro celiaky. Tyto praktické křupavé chlebíky jsou skvělé na výlet, pod stan, nebo pro případy, kdy doma není čerstvé pečivo.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Po ručním sběru jsou kokosy rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nakrájeny a šetrně usušeny. Kokosové plátky mají příjemnou kokosovou chuť a vůni a můžeme je použít do müsli směsí, stolních směsí ořechů a sušeného ovoce, ovocných salátů, kari směsí a ke zdobení nepečených desertů.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Nesolené a bez přidaného tuku, tyto křupky jsou vynikající náhradou klasických slaných pochoutek. Neobsahují lepek, a jsou proto vhodné i pro malé děti. Máčení křupek do marmelády, medu nebo čokoládové pomazánky je velká zábava pro malé jedlíky.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Menší balení originálních italských cukrářských piškotů Savoiardi ze špaldové mouky slazených třtinovým cukrem. Tyto piškoty mají vysokou nasákavost a proto se skvěle hodí pro přípravu tiramisu a jiných nepečených dortů a desertů. Jsou však vhodné i k čaji či kávě, nebo jako malá svačinka pro děti…
můžete mít 31.5. - 3.6.
Amarant byl základní potravinou Inků a Aztéků a dnes je považovaný za plodinu budoucnosti. Semínka amarantu jsou nutričně nesmírně cenná zejména pro svůj obsah bílkovin.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Kokosová mouka se získává tak, že se nejprve ze strouhané kokosové dužiny (tzv. kopry) částečně odstraní kokosový olej, a poté se vzniklá hmota velmi najemno namele. Kokosová mouka dodává pokrmu jemnou nasládlou kokosovou chuť a vůni.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Tato kukuřičná zrna, vhodná pro přípravu popcornu, byla vypěstována v souladu s pravidly ekologického zemědělství. Domácí popcorn je chutnou klasikou pro příjemný filmový večer.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Tyto ovesné vločky byly vyrobeny napařením a válcováním bezlepkového bio ovsa a jsou vhodné i pro bezlepkáře bez reakce na avenin (bílkovinu ovsa). Více o problematice ovsa a lepku naleznete zde. Jedná se o velké vločky, které jsou vhodné zejména k přípravě ovesné kaše a do müsli směsí.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Čokoládové pecičky jsou vynikající do sušenek, bábovek a korpusů i ke zdobení dortů a desertů. Po upečení drží tvar a dodají těstu božskou čokoládovou chuť. HMOTNOST: 100 g ZEMĚ PŮVODU: Francie SLOŽENÍ: kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Instantní rýžovou kaši stačí zalít vroucím mlékem, vodou či rostlinným nápojem a dochutit dle vkusu. Neobsahuje lepek a je vhodná pro celiaky. Můžeme ji použít i jako základ bezlepkových krémů a desertů či k zahušťování bezlepkových pokrmů.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují, a poté jsou naloženy do slaného nálevu složeného pouze z vody, soli, vinného octa a citrónové šťávy v bio kvalitě.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Biodegradabilní taška ze škrobu bez obsahu ropných derivátů, plně rozložitelná a vyrobená v Česku. S jednostranným reklamním potiskem. Baleno po čtyřiceti kusech.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Arašídy nabízíme v té nejpřirozenější formě – nepražené, nesolené a v biokvalitě. Burské oříšky nejsou ve skutečnosti ořechy, ale luštěnina. Mají však podobné množství a složení tuků jako oříšky, což znamená vysoký obsah nenasycených mastných kyselin.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Arašídy nabízíme v té nejpřirozenější formě – nepražené, nesolené a v biokvalitě. Burské oříšky nejsou ve skutečnosti ořechy, ale luštěnina. Mají však podobné množství a složení tuků jako oříšky, což znamená vysoký obsah nenasycených mastných kyselin.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Tyto arašídy jsou lehce opražené horkým vzduchem tak, aby se ideálně rozvinula jejich oříšková chuť. Jsou vynikající samotné i do asijské kuchyně a jako součást sušenek, závinů a různých sladkých náplní.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Tato kořenící směs obsahuje zeleninu a koření typické pro přípravu orientální kuchyně. Základ směsi tvoří celer a cibule, štiplavý zázvor, sladká paprika, koriandr, fenykl, libeček a kmín. Voňavou a sladkou vůni a chuť jí dodává hřebíček, kardamom a skořice.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Banány byly namočeny do vodného roztoku třtinového cukru s medem a osmaženy na kokosovém oleji do křupava. Tato vydatná sladkost je vhodná jako malá svačina, k doplnění energie po sportu nebo jako součást stolních směsí oříšků a sušeného ovoce. Pozor však na vyšší obsah tuku.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni danou přirozeně vysokým obsahem vonné látky vanilinu. Přidáváme špetku do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů.
můžete mít 31.5. - 3.6.