Pivovar Zichovec 12° Sour Apricot
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kyseláč od Zichovce v plechu. Je vyráběný klasickou metodou Kettle Souring, kdy se do piva před chmelovarem přidávají lactobacily, které sníží PH piva. V této verzi s přídavkem pořádného množství meruněk.
Celý popis
Popis
složení: voda, ječný a pšeničný slad, chmelové produkty, meruňky
O pivovaru: Zichovecký pivovar začínal v obci Zichovec mezi Louny a Slaným, která má podle Googlu jenom 93 obyvatel. Vzhledem ke kvalitě svých piv ale dokázal přitáhnout zákazníky z celého okolí. Nyní pivovar Zichovec vaří pivo v novém moderním areálu na okraji Loun. Pivovar je vybavený nejmodernější technologií a jeho kapacitu využívá i celá řada českých kočovných pivovarů. Jejich nepopulárnějším pivem je Magor a ze speciálů doporučujeme ochutnat (a vypít) skvěle odladěnou a nachmelenou Double IPU.
Výrobce: Zichovecká s.r.o, Zichovec 46, 273 74 Zichovec