10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 24994500

Tala Chladicí stojan na dorty - 40 x 25 cm / Tala

Tala Chladicí stojan na dorty - 40 x 25 cm / Tala

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Chladicí stojan na dorty – 40 × 25 cm / Tala Kovový rošt na chlazení upečeného zboží Odolná a pevná konstrukce Drátěná konstrukce je pokryta dvojitým antiadhézním povlakem. Nohy udržují rošt nad pracovní deskou, umožňují cirkulaci vzduchu a zabraňují zadržování vlhkosti pod vypečenou kůrkou Celý popis
204 Kč
204 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

29.5.2024 na výdejním místě
29.5.2024 - 30.5.2024 na vaší adrese

Popis

Chladicí stojan na dorty – 40 × 25 cm / Tala

Kovový rošt na chlazení upečeného zboží

Odolná a pevná konstrukce

Drátěná konstrukce je pokryta dvojitým antiadhézním povlakem. Nohy udržují rošt nad pracovní deskou, umožňují cirkulaci vzduchu a zabraňují zadržování vlhkosti pod vypečenou kůrkou.Lze mýt v myčce Tala je jednou z nejstarších (existuje od roku 1899) a nejvíce oceňují britské značky vyrábějící doplňky na pečení.

Černá barva

Kovový materiál s nepřilnavým povrchem

Rozměry 40 × 25 cm [šířka x délka ]

VÝBĚR JE OBROVSKÝ. PODÍVEJTE SE, PROČ BYSTE MĚLI KOUPIT TALA?

I když okouzlující design Talových produktů připomíná 50. léta 20. století. a 60. Ve dvacátém století sahají kořeny společnosti až do konce devatenáctého století. Frederick Taylor a Thomas Law, jejichž první písmena jejich příjmení tvoří název značky, zahájili spolupráci v roce 1899. Svou kariéru zahájili v Birminghamu.

Taylor and Law začali vyrábět kuchyňské náčiní pro začínající trh kuchyňských potřeb z viktoriánské éry. Na přelomu 20. a 20. století se stále více lidí učilo vařit samo, takže jejich nápad okamžitě uspěl.

Koncem 40. let 20. století Ve 20. letech 20. století představila Tala zákazníkům mistryni pečení Anne Ansonovou. Spolu s polevovacími sadami a dalšími produkty společnost nabídla brožury se svými recepty a tipy, které poskytly amatérům i odborníkům bohaté znalosti a upevnily svou pozici na trhu. Kniha „Jak ozdobit dort“ a další knihy vydávané pravidelně až do poloviny 60. let. položky se okamžitě staly povinnou literaturou. Dodnes je koupíte ve starožitnictvích. Móda pro sofistikované techniky polevy, trvající až do 60. let 20. století. je rozkvětem firmy, která tehdy vyráběla 48 různých druhů másel na pečení ozdob. Postupem času se sortiment zmenšil na „pouhých“ 20.

V 50. letech 20. století byl představen charakteristický firemní design produktů Tala, uživatelsky přívětivý a vhodný k vystavení v kuchyni. Talovy odměrky nebo sítka se od té doby příliš nezměnily.

Na počátku 70. let 20. století Frank Law prodal značku Tala francouzské společnosti. Následovaly chudé roky a situaci zhoršovaly padělané výrobky na trhu a rostoucí konkurence ze strany dovozců. V roce 2000 Tala koupili britští podnikatelé Nick Squire a Dennis Embleton, kteří viděli potenciál prvotřídního domácího kuchyňského náčiní. Britové se rozhodli znovu vytvořit co nejvíce produktů Tal, obnovit jejich výrobu a vyvinout nové položky s neochvějným důrazem na trvanlivost a tradiční výrobní postupy.

Dnes se většina Talových výrobků vyrábí ručně, často na strojích, které mu sloužily desítky let – například výroba odměrky zahrnuje více než dvacet různých ručních postupů, které využívají stejné stroje jako ve 20. letech minulého století. Produkty jsou pak baleny do charakteristického staromódního kostkovaného vzoru. Nálevový hrot vyrobený ve 20. letech 20. století. ladí s dekoratérem vyrobeným v roce 2013 – příznivci značky Tala mohou říci, že používají stejné nádobí, jaké používaly jejich maminky a babičky.